Homepage / Social / Biserica spune DA tatuajelor !
Date ingrijoratoare privind consumul de droguri Oficial, apare al treilea sex! Instanta constitutionala respinge vaccinarea obligatorie? MARILE INUMANITATI: Masacrul din Nanking MARILE INUMANITATI: Masacrul din Noaptea Sf. Bartolomeu Instanta: Politistii raspund patrimonial pentru greselile facute Decizie controversata: doi morti si autorul liber! Cum poti detine legal o arma? Concubinajul produce consecinte juridice Trecerea contributiilor la salariat, este neconstitutionala si incalca drepturile omului ! Cancerul vindecat cu droguri? Biserica spune DA tatuajelor ! Pericol iminent: substante interzise in fructe! Ce face dependentul de droguri, din ziua arestarii Angajator obligat sa plateasca ratele bancare ale angajatului Folosirea pozelor altei persoane pe facebook, fapta ilicita Perchezitie: Pot filma daca intra in casa? ACHITAREA pentru conducerea unui vehicul fara permis si sub influenta alcoolului Inchisoarea cu executare pentru accesarea unui cont de facebook. Nota critica SCUZA PROVOCARII – CIRCUMSTANTA ATENUANTA LEGALA? Vaccinarea obligatorie, permisa de CEDO? Accesarea telefonului mobil al altuia, constituie infractiune? Drepturile Omului TV: Dezastru ecologic in Bucegi. Constructii neautorizate. Obligatia instantei de a verifica proportionalitatea masurii demolarii. Cele mai crude metode de tortura Inregistrarile facute de parti, pot fi folosite in procesele civile? Dreptul de a cere stergerea numelui din motoarele de cautare. CEDO: Alienare părintească; împiedicarea unui parinte de a-si vizita copilul. CEDO: pasivitatea autoritatiilor in fata violenței domestic CEDO: Comunicarea citatiei prin afisare, incalca dreptul la un proces echitabil. CEDO: Neaudierea martorilor de catre ultima instanta, incalca art. 6 din Conventie. Motivare superficiala a unei hotarari judecatoresti; Sanctiune, aplicarea directa a reglementarile internationale. Infectiile intraspitalicesti, cauză a 70% din decesele inregistrate in serviciile de chirurgie generala. Neinformarea loiala. Fals informatic. Crearea unui cont Facebook cu un continut denigrator la adresa unei persoane. CEDO: Cand este ilegala monitorizarea angajatului in timpul programului. Dreptul la un mediu sanatos. Taierea ilegala a padurilor Alienarea parentala; Tratamentul juridic – decaderea din drepturile parintesti. Viata artificiala vs. moartea legala. CJUE: Fluctuațiile cursului valutar. Consecinte in contractele de credit. Despagubiri acordate pe viata unui fost angajat ce folosise telefonul mobil la serviciu Utilizarea dronei, fapta penala sau nu ? Legalitatea sistemelor de supraveghere video Imbolnavirea in urma unui vaccin. Proba. Dreptul la hrana adecvata Perioada detentiei, considerata vechime in munca

Social

Biserica spune DA tatuajelor !

Băieții și fetele trebuie să poarte ceea ce doresc, fără a se conforma stereotipurilor de gen, a declarat luni Biserica Angliei în încercarea de combatere a hărțuirii homofobe în școli, conform dailymail.co.uk
Biserica a spus că școlile ar trebui să fie un refugiu sigur pentru joc și explorare, iar comportamentul copiilor nu ar trebui să fie etichetat “problematic doar pentru că nu este conform stereotipurilor de gen”.
“Copiii ar trebui să aibă libertatea de a explora posibilitățile celor care ar putea fi fără judecată sau deranj”, a afirmat Biserica într-un raport trimis celor 4700 de școli de credință care descriu modalități de combatere a agresiunii lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor și transsexualilor (LGBT).
Deși Marea Britanie este una dintre cele câteva țări în care persoanele LGBT au drepturi constituționale egale, activiștii spun că abuzul și discriminarea rămân foarte răspândite.
Mai mult de doi din cinci copii transgender britanici au încercat să se sinucidă, a declarat Stonewall în raportul său. “Aproape jumătate dintre elevii LGBT sunt agresați. Salutăm acest semnal clar de la (Biserica Angliei) că acest lucru nu trebuie tolerat”, a declarat grupul pe Twitter.
“Tinerii (ar trebui) să se simtă în siguranță și să fie împuterniciți să devină ei înșiși … Cum identificați nu ar trebui să fie o barieră în viața ta, ar trebui să fie o rampă de lansare”, a declarat Javed Khan, director executiv al lui Barnardo.
Un sondaj efectuat de YouGov în septembrie a relevat că crimele de ură împotriva persoanelor LGBT din Marea Britanie s-au dublat aproape în ultimii patru ani, dintre care unul din cinci persoane vizate în ultimele 12 luni.
“Toată agresiunea, inclusiv agresiunea homofobă, bifobică și transpofică, cauzează daune profunde, ducând la niveluri mai ridicate de tulburări de sănătate mintală, auto-vătămare, depresie și sinucidere”, a spus Arhiepiscopul de Canterbury Justin Welby.
“Această îndrumare îi ajută pe școli să ofere mesajul creștin de dragoste, bucurie și sărbătoare a omenirii noastre fără excepție sau excludere”, a spus el într-o declarație.
Comuniunea anglicană, care are 85 de milioane de membri în întreaga lume, a fost în criză din cauza unor argumente asupra sexualității și a genului între bisericile membre ale liberalilor din Occident și omologii lor conservatori, mai ales în Africa.

Sursa: http://www.dailymail.co.uk/wires/reuters/article-5077127/Let-boys-wear-tutus-girls-wear-superhero-cloaks-says-Church-England.html

Post a Comment

Your email address will not be published.